Akut krise

Akut brug for hjælp?


Psykiatriske skadestuer m.m.

Hvis du har psykiske problemer eller behøver øjeblikkelig hjælp, er der en række steder, du kan kontakte. Der tilbydes net, telefonrådgivning, sengepladser og personlig kontakt.


http://www.psykisksaarbar.dk/Brug-for-hjaelp


Livslinien

Når du ringer til Livslinien, er du anonym. Rådgiveren præsenterer sig ved fornavn. Rådgiveren hjælper dig, med at få sat ord på de tanker og følelser du har. Det kan være tanker om selvmord eller andre svære omstændigheder i dit liv. Har du svært ved at få fortalt, hvad der er årsagen til, at du har ringet eller er ked af det, hjælper rådgiveren dig ved at stille nogle spørgsmål.


Tlf. 70 201 201 - Åbningstider: Alle dage kl. 11-23. Alm. telefontakst.


http://www.livslinien.dk


NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Familiemedlemmer, venner og faglige netværkspersoner kan finde hjælp her på hjemmesiden.


Det er meget forskelligt, hvordan krise og sorg bearbejdes ved selvmord eller selvmordsforsøg. Nogle mennesker har behov for professionel hjælp, andre har brug for et frivilligt netværk. Alle har brug for omsorg og støtte.


Du kan kontakte NEFOS på mail:kontakt@nefos.dk og på et af følgende telefonnumre:


• 5195 6084

• 6128 3484

• 2763 3484

• 2860 3484


www.nefos.dk


Offer-rådgivningen

Offer-rådgivningen er åben døgnet rundt på tlf. 72 21 72 21. De frivillige ulønnede medarbejdere har tavshedspligt.


Offerrådgivningen fungerer i dag som en 100% frivillig organisation baseret på “græsrodsprincippet”, der er uafhængig af myndigheder og som tilbyder ofrene fuldstændig anonymitet. Rådgivningen yder ingen behandling, men udelukkende medmenneskelig kontakt og forståelse, samt råd og vejledning.


Rådgivningen er i dag målrettet alle personer, samt eventuelt pårørende, som har været udsat for en forbrydelse eller ulykke


http://www.offerraadgivning.dk/


Tilbage til oversigten over links
© 2013-2020 UsynligeAr.dk

All Rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Privatfotos, Pernille Gyldensøe