Andre ting

Hjælp til andre ting


SR-Bistand (Socialrådgivning), København

Frivilligecentret SR-Bistand i Kbh. kan hjælpe dig gratis og anonymt med sociale, juridiske og psykologiske spørgsmål. De fleste mennesker kommer på et eller flere tidspunkter i deres liv ud for situationer, kriser eller andet i privatlivet eller på arbejdspladsen, som kan være svære at overskue alene. Der kan være brug for professionel hjælp og vejledning til at komme videre og se muligheder for løsning.


Frivilligcenter SR-Bistand kan med over 30 års erfaring yde dig social, juridisk eller psykologisk rådgivning. De er ikke specialiseret i seksuelle overgreb, men kan hjælpe dig lidt på vejen i forhold de andre ting, der kan livet svært ved overlevelse af overgreb.


http://www.sr-bistand.dk/default.asp


Mental-træning

Som følge af seksuelle overgreb og svigt i barndommen, har mange ofre problemer med deres selvværd og selvbilledet er ofte negativt. Det lille misbrugte barns syn på sig selv "Jeg er ikke god nok, jeg er ikke værd at elske, andre kan ikke lide mig" kan følge en langt op i voksenlivet og være yderst destruktivt.


Selv fik jeg (Pernille Gyldensøe) virkelig meget inspiration og gavn af et weekendkursus med en af Danmarks førende mental-trænere Carsten Sommerskov for knap 10 år siden. Mental-træning er til dem, der ønsker at arbejde med sig selv og bryde de negative mønstre. Det kan aldrig erstatte professionel psykologbehandling, ej heller stå alene som bearbejdelse af seksuelle overgreb. Man kan bruge mental-træning som et redskab til at genopbygge sig selv. Det kræver åbenhed, ihærdighed og vilje til at forandre sit liv, for at opnå gode resultater med mental træningen.


Carsten Sommerskov har skrevet bøger og lavet cd´ere for børn helt ned til 3 års alderen, unge og voksne. Hans materialer kan også lånes på biblioteket. Læs mere om mental træning på Carstens hjemmeside.


http://www.carsten.sommerskov.dk/shop/frontpage.html


Psykoweb.dk

På Ebbes hjemmeside kan du bl.a. finde et gratis webkursus om selvtillid, baggrundsinformation m.m. Kig ind og bliv inspireret til at arbejde med dig selv.


http://www.psykoweb.dk/selvtillid/2.htm


Tilbage til oversigten over links

© 2013-2020 UsynligeAr.dk

All Rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Privatfotos, Pernille Gyldensøe