Kontrol og manier

Kontrol og manier

Vi har alle vores særheder og  for flere af os fra www.usynligear.dk, bunder de i behovet for kontrol. Det kan f.eks. komme til udtryk ved tvangshandlinger og manier. Selvom det i situationen kan være utrolig svært og angstfuldt, vil vi nedenfor beskrive et par eksempler med en vis portion selvironi.

       

Kontrol, angst og farlige tomater

af  Louise Benner


- Jeg fortæller i denne video om kontrol og kontroltab. Eksempelvis i forbindelse med angstanfald, hvor jeg gennem en lang periode forsøgte at forstå og kontrollere angsten ved at sætte anfaldene ind i systemer. Havde jeg f.eks. spist tomater kort inden et angstanfald, var jeg overbevist om, at det var tomaterne, der var skyld i anfaldet, og gjorde derfor alt for at undgå tomater. Det hele som et forsøg på at kontrollere det, der ikke lod sig kontrollere.

Jeg græder først kl. 20

Af Pernille Gyldensøe


-  I denne video fortæller jeg om, hvor kontrolleret et menneske jeg har været og stadig er som følge af oplevelserne i barndommen. Det har f.eks. handlet om, at jeg først måtte græde kl. 20, eller at jeg havde svært ved at få uventede gæster.

Følg mig på Facebook-siden

© 2013-2020 UsynligeAr.dk

All Rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Privatfotos, Pernille Gyldensøe