Krænkere og voldsmænd

Hjælp til krænkere og voldsmænd


Janus Centret, København

Behandlingssted og rådgivning for seksuelt krænkende børn og unge under 18 år samt deres familier. Opsøg hjælp i tide og forebyg flere seksuelle overgreb. 


www.januscentret.dk


Psykologer i Danmark

Her kan du finde en psykolog nær dig, som kan hjælpe dig videre i livet. Via din egen læge kan du i nogle tilfælde få en henvisning til en psykolog og derved opnå ca. 60% tilskud på din behandling.


www.psykologeridanmark.dk


Bryd cirklen

Her kan du som voksen få hjælp, hvis du har seksuelle tanker om børn. Du kan ringe anonymt på tlf. 65 909 909. Telefonrådgivningen har åbent tirsdag kl. 16-18 og torsdag kl. 10-12. Der sidder uddannede sexologer, der har erfaring med at hjælpe voksne, der har seksuelle tanker og fantasier om børn. Rådgiveren har tavshedspligt. 


www.brydcirklen.dk


Behandlingstilbud til voldelige mænd

Vil du bryde den onde volds-spiral og opsøge hjælp for din voldelige adfærd, er der forskellige tilbud, hvor du kan få hjælp.


http://www.voldmodkvinder.dk/Default.asp?Id=90


Dialog mod vold

Gratis behandlingstilbud til dig, der bliver voldelig overfor dine nærmeste. Der er afdelinger i København, Odense og Aarhus.


Henvend dig på: 35 30 17 17 og få en uforpligtende snak. Du kan være anonym.


http://www.dialogmodvold.dk/


Croga.org

Croga.org er en hjemmeside skrevet til personer, der oplever at have et problem med deres internetbrug og fantasier om børn. På siden kan man anonymt gå ind og teste sig selv i forhold til problematisk internetbrug. Hjemmesiden er på engelsk.


www.croga.org 


"Klædt af" - selvbiografi af Andreas Harne, 2008

Andreas Harne (f. 1972) blev som teenager seksuelt udnyttet af en ældre ven af familien og skifter fra at være offer til selv både at downloade og uploade børneporno på nettet. Som 33 årig bliver han anholdt og sigtet for forbrydelsen


Tilbage til oversigten over links

© 2013-2020 UsynligeAr.dk

All Rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Privatfotos, Pernille Gyldensøe