Psykiske problemer

Hjemmesider om psykiske problemer


Landsforeningen for PTSD i Danmark

Landsforeningen har til formål, at udbrede kendskabet omkring PTSD og de skader lidelsen gør ved mennesket.


http://www.ptsdidanmark.dk/foreningen


PTSD foreningen

PTSD Foreningen er en landsdækkende forening for mennesker med PTSD (posttraumatisk belastningsreaktion), deres pårørende samt frivillige, som ønsker at støtte PTSD-ramte.


Foreningen henvender sig ikke til nogen speciel fag- eller samfundsgruppe. Den er for alle med PTSD uanset årsagen, samt alle andre med en interesse indenfor PTSD.


http://www.ptsdforeningen.dk/


Info om PTSD

På denne hjemmeside finder du meget brugbar og værdifuld viden om lidelsen PTSD, der ofte er en senfølge af seksuelle overgreb. Siden henvender sig til den PTSD-ramte, pårørende og fagpersoner der er i kontakt med denne gruppe mennesker.


http://www.ptsdforum.dk/


Net-bog om PTSD

For den PTSD-ramte, de pårørende og fagpersoner omkring den misbrugte, kan jeg anbefale Eva Carlsens erfaringsbaserede bog "Den indre kamp! - Om at leve med PTSD´en". Eva Carlsen er tidligere leder af Frk. Gertruds forening for incestramte voksne.


http://evacarlsen.dk/netforlag.html


Slip angsten

På dette forum finder du relevante artikler og information om de forskellige typer angst og fobier. Flere ofre for overgreb oplever f.eks. problemer med deres sociale liv og udvikler en socialfobi.


www.slipangsten.dk


LAP (Landsforeningen af nuværende og tidligere psykiatribrugere)

LAP er stiftet i 1999. LAP er en organisation, hvor nuværende og tidligere psykiatribrugere støtter hinanden, tager fælles initiativer, formulerer en politik og stiller krav vedrørende vore egne interesser.


LAP er uafhængig af partipolitiske, økonomiske, behandlingsmæssige og religiøse interesser. I LAP indgår også en række lokale og regionale grundforeninger, som man automatisk bliver medlem af også.


www.lap.dk


Psykisk Sårbar

Formålet med psykisksårbar.dk er at skabe et trygt rum for dialog, hvor mennesker med psykiske lidelser, pårørende og andre, der er engagerede eller interesserede i området, kan dele erfaringer, oplevelser, tanker, gode råd og ønsker.


www.psykisksaarbar.dk 


Personlig hjemmeside om Borderline

Pia lider selv af Borderline og via hendes hjemmeside fortæller hun ærligt og åbent om hendes egne problematikker med lidelsen. Hun har endvidere et lukket forum på Facebook, for dig som også har Borderline, hvor du kan finde ligesindede. Hør også denne lydfil med Pia på dette link Skriv gerne til Pia på pialoevstad@piasverden.dk


www.piasverden.dk


Borderlineforeningen

På denne hjemmeside kan du hente information uanset om du selv har Borderline, er pårørende eller studerende, der skal skrive om emnet. Foreningen kommer også ud og afholder foredrag om Borderline.


www.borderlineforeningen.dk


Borderlinenetværket

Borderlinenetværket er skabt for alle som har borderline personlighedsforstyrrelse tæt inde på kroppen, eller interesserer sig for borderline-området. Det være sig som borderline-lidende, pårørende til borderline-lidende så som familie og nære venner, systemet som behandler borderline-lidende, studerende som skriver om borderline, eller pressen som ønsker at sætte fokus på området.


http://www.borderlinenetvaerket.dk/side.asp?Id=79576


En af os (Facebook-side)

"En af os" er en landsdækkende oplysningskampagne, der skal nedbryde tabuet om psykisk sygdom. Kampagnen kører fra 1. september 2011 til 2015. Følg med på Facebook samt ppå hjemmesiden.


https://www.facebook.com/EnAfOs?sk=wall

http://www.en-af-os.dk/


Kalender for arrangementer vedr. psykisk sårbarhed

På Foreningen Psykisk Sårbars hjemmeside, slås relevante arrangementer op i kalenderen vedr. psykisk sårbarhed. Her finder du arrangementer for psykisk sårbare, pårørende og behandlere. Har du selv et relevant arrangement, som du vil foreslå til kalenderen, skriv til info@psykisksaarbar.dk


http://www.psykisksaarbar.dk/Kalender


Tilbage til oversigten over links

© 2013-2020 UsynligeAr.dk

All Rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Privatfotos, Pernille Gyldensøe