Tidlig indsats

Hjemmesider vedr. tidlig indsats til familien


Home-Start Familiekontakt

Home-Start tilbyder småbørnsfamilier regelmæssig støtte, praktisk hjælp og venskabelig kontakt. Støtten foregår hovedsagelig hjemme hos familien og har som formål at forebygge kriser og opbrud ved at sætte tidligt ind.


HOME-START støtter familier med mindst ét barn i førskolealderen, som oplever at de har problemer, som truer med at få deres hverdag til at vælte.


Familierne bliver tilbudt medmenneskelig, praktisk støtte, men ikke økonomisk hjælp - af frivillige, som besøger dem et par timer en gang om ugen så længe, familien har brug for det – ofte et halvt til et helt år. Der er lokalafdelinger flere steder i landet.


http://www.home-start.dk/viewpage.php?page_id=22&link_id=18&sub=45


Familie med hjertet

Familie med Hjerte er et gratis og nyt tilbud til alle nye forældre. Formålet er at give information, råd og inspiration til en god start på livet som familie. Det vil sige fokus på alle i familien - mor, far og det nye barn.


Familie med Hjerte er et tilbud fra Fonden for Socialt Ansvar, som alle landets kommuner er velkomne til at benytte. Projektet kører i øjeblikket i Holstebro og flere kommuner er på vej.


 

http://familiemedhjerte.dk/


Tilbage til oversigten over links

© 2013-2020 UsynligeAr.dk

All Rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Privatfotos, Pernille Gyldensøe